Магістрантка Наталія Котурбаш стала призеркою всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді

 

Студентка I курсу магістратури спеціальності «Початкова освіта» Педагогічного факультету Наталія Котурбаш стала призеркою ІІ етапу Всеукраїнського творчого конкурсу для студентської молоді «Здорова дитина ‒ здорова нація» і нагороджена Дипломом ІІІ ступеня

Наша магістрантка Наталія Котурбаш представила дослідження на тему «Використання засобів позааудиторної роботи у підготовці майбутніх учителів до протинікотинового і антиалкогольного виховання дітей та молоді». Наукова керівниця – кандидатка педагогічних наук, доцентка кафедри педагогіки початкової освіти Педагогічного факультету Лариса Сливка.

У творчій науковій роботі Наталія охарактеризувала просвітницько-профілактичні проєкти, які реалізуються в Україні, репрезентувала розроблені нею і реалізовані у позааудиторній роботі зі студентами заходи. 

Зазначимо, що фінал конкурсу відбувся 8 квітня на базі Глухівського національного педагогічного університету імені Олександра Довженка у форматі онлайн-захисту творчих робіт. Загалом на конкурс надійшло більше півсотні наукових робіт, авторами яких є студенти різних ЗВО України.