Магістрантка Юлія Франків стала призеркою всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Магістрантка спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» факультету  історії, політології і міжнародних відносин Юлія Франків  стала призеркою ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт та відзначена Дипломом ІІІ ступеня. Наукова керівниця – завідувачка кафедри міжнародних відносин, доцентка Наталія Стецюк.

Юлія Франків  представила на конкурс наукову роботу на тему: «Геополітичні аспекти побудови Північного Потоку-2».  Сьогодні, дана проблематика дослідження набуває все більшої актуальності, адже Північний Потік-2 має значний вплив на європейські газові потоки і став головним викликом згуртованості ЄС та його відносин із США та Росією.

Зазначимо, що II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» проходив 22 квітня у  Чернівецькому національному університеті імені Юрія Федьковича  в онлайн форматі. Загалом на конкурс надійшло близько півсотні студентських наукових робіт з різних ЗВО України.