Результати 19 Спартакіади університету серед студентів

Спартакіадний сезон 2022-2023 навчального року між збірними командами інститутів та факультетів Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника завершився. Вперше змагання відновилися з 2019 року, в умовах воєнного стану, незважаючи на обстріли та повітряні тривоги.

Учасники спортивних баталій протягом двох семестрів сперечалися у безкомпромісній боротьбі за комплект найвищих нагород з легкої атлетики, волейболу (жінки + чоловіки) шахів та настільного тенісу.

Як свідчать здобуті успіхи на бігових доріжках, шахівницях та ігрових майданчиках, можна впевнено відзначити, що спартакіадний форум розкрив надзвичайні спортивні таланти серед студентської молоді нашого університету.

Таким чином, підкорити найвищу сходинку п’єдесталу в найбільш престижній командній спартакіадній гонці змогли студенти факультету математики та інформатики /81 очко/. Нагадуємо, що колекцію спортивних тріумфів математики поповнили вперше  з 2010 року.

Призерами спартакіадної гонки стали збірні команди фізико-технічного факультету /72,5/, юридичний інститут /70/, а також студенти факультету туризму /55,5/, педагогічного факультету /55,5/ та інституту мистецтв /51/.

Успішне проведення, організацію та суддівство змагань забезпечували викладачі кафедри фізичного виховання при сприянні спортивного клубу «Наука».

Сподіваємось, що наступна за рахунком 20 Спартакіада зможе внести свої корективи і назвати імена інших, кращих спортсменів, змагань і лідерів спартакіадних перегонів.