Студенти Івано-Франківського фахового коледжу ПНУ долучилися до збору на FPV дрони-камікадзе

Студенти Педагогічного відділення ВСП «Івано-Франківський фаховий коледж Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника» долучилися до збору на FPV дрони-камікадзе для 2 стрілецького батальйону 128 ОГШБ. Один такий засіб вартує 18500 грн. Загальна сума, яку зібрали студенти спільно з академнаставниками груп становить 28000.

15 січня 2024 року завідувачем відділення Людмилою Ликтей було передано означену суму волонтеру Оксані Говері. З них 23000 передано на FPV дрони-камікадзе, 5000 на турнікети для бійців. Окрім того, воїнам передано розпалювачі, що були виготовлені студентами групи ПО-14 та вервиці, які виготовлено студентами 3 курсу спеціальності Початкова освіта під керіництвом професорки Оксани Цюняк. Викладач коледжу Тетяна Французенко передала для захисників 20 сухпайків «натівського» зразка.

Варто зазначити, що це не перший збір, який організований викладачами та студентами коледжу. Впродовж 2022-2023 рр. «волонтери» коледжу неодноразово надсилали допомогу для бійців 72 ОМБр ім. Чорних Запорожців, де несла службу наша захисниця Оксана Рубаняк, 4 ОБДУК ПС.

У листопаді студенти коледжу передали для 2 стрілецького батальйону 128 ОГШБ 13400 грн. з метою придбання дрона MAVIK 3T, який успішно виконує завдання на передовій. Дані кошти виручено з проведення благодійного ярмарку до Дня студента.

Борімося кожен на своєму фронті! Наближаймо Перемогу разом!